A Hulala glutén- és laktózmentes cukrászati növényi habalapanyag kitűnő választás sütemények és fagylaltok készítéséhez és díszítéséhez. Segítségével jól formázható, tartós habot készíthetünk...
Bio, laktóz-, glutén-, és cukormentes növényi tejszín. Összetevők: víz, mandula (7%), napraforgómag olaj, stabilizátor (gumiarábikum, xantángumi), tengeri só, természetes ízesítők...
A kókuszból készült konyhai főzőalap kiváló alternatív helyettesítője a tejszíneknek. Tökéletes szószokhoz, levesekhez, tésztákhoz. Savas összetevőkkel is kiválóan elkeverhető. Használat...
Növényi főzőkrém újragondolva. Próbálja ki az Ecomil cukormentes főzőkrémjét, legyen szó édes vagy sós ízvilágról. Könnyen elkeverhető, a szószt bármilyen összetevő hozzáadásával sem...
Összetevők: kókusztej* (60%), víz, guargumi*, természetes kókuszaroma*. *Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Átlagos tápérték 100g termékben: ...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
×
Az Árukereső.hu a jobb felhasználói élmény biztosítása érdekében és személyre szabott hirdetési céllal cookie-kat használ, amit az oldal használatával elfogad. Részletek.